Fodbold nyheder

Søndagens engelske rygter

Af Torsten Brix

Blandet andet om Coutinho, Pogba, Maguire, Eriksen, Fekir og Sturrigde….

Barcelona har sagt til Coutinhos agent, at de ikke vil sælge ham. (Sky Sports)

Bayern München har ikke opgivet at hente Chelseas Callum Hudson-Odoi og vil byde 400 millioner kroner i denne uge. (Mail)

Manchester United vil ikke sælge Paul Pogba til Real Madrid, hvis den spanske klub først byder, efter det engelske transfervindue er lukket den 8. august. (Mirror)

Leicesters Harry Maguire, som sættes i forbindelse med Manchester United, har sagt til klubben, at han vil forlade dem. (Mail)

Maguire mener, at Leicester kræver for meget for ham… (Sun)

Tottenhams Christian Eriksen kan ende med at blive i klubben, da de få klubber, der har midlerne til at købe ham, er begyndt at købe andre spillere. (Guardian)

Liverpool er kommet med i kampen om CSKA Moskva-angriberen Fedor Chalov. Arsenal, Manchester City, Tottenham, Chelsea og Manchester United holder også øje med den 21-årige spiller. (Mirror)

Tottenham forbliver interesseret i Real Betis-midtbanespilleren Giovani lo Celso, mens den spanske klub holder øje med Lyons Nabil Fekir. (Football.London)

Arsenal har lavet nok et tilbud på Celtic-forsvarsspilleren Kieran Tierney, efter de har fået et bud afvist. (Mail)

Burnley er klar til at byde på Genks danske højreback Joakim Mæhle. (Sun)

Arsenal er gået ind i kampen med Tottenham og Juventus om Romas Nicolo Zaniolo. (Calciomercato)

Manchester Citys Leroy Sane er ikke blot jagtet af Bayern München, men også tre producenter af fodboldstøvler. (Sun)

Liverpool har ikke fået noget bud fra Real Madrid på Sadio Mane, selvom formanden for senegalesiske fodboldforbund - Saer Seck – har foreslået det. (Liverpool Echo)

Antonee Robinson er tæt på at forlade Everton, og den 21-årige vil gerne til Wigan – på en permanent aftale. (Liverpool Echo)

Dinamo Zagrebs Dani Olmo bliver fortsat sat i forbindelse med et skifte til Manchester United. (Manchester Evening News)

Evertons Idrissa Gueye er bekendt med rygterne, der sender ham til Paris St-Germain.. (Sport Witness)

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik