Fodbold nyheder

Manchester United og Real Madrid i vild byttehandel

Af Mikkel Overgaard

Manchester United er blevet tilbudt muligheden for at få fingrene i verdensstjernen Gareth Bale i en byttehandel med Paul Pogba.

Article image

Ifølge det spanske medie Marca, så er Real Madrid fast besluttet på at indlejre Gareth Bale i en byttehandel med Manchester United for at få fingrene i Paul Pogba, hvilket ser ud til at kunne være en vild win-win handel mellem de to store giganter.

Gareth Bale har været i problemer i Real Madrid den senere tid og det har længe været vidst, at den walisiske landsholdsprofil skal væk fra Real Madrid.

Tidligere denne sommer har Manchester United også været rygtet efter Gareth Bale på en låneaftale, hvor også Daily Mirror skrev at Manchester United var klar med et bud på 660 millioner kroner for den hurtige offensivspiller.

Alexis Sanchez var indkøbt til at udfylde kanten hos Manchester United, men efter en forfærdelig sæson fra chileneren, så skulle det være en af grundene til at Real Madrid og Manchester United kan lave denne vilde byttehandel.

Real Madrid har omvendt også været sat i forbindelse med midtbanespilleren Paul Pogba, som skulle være førstevalget over Christian Eriksen, til at være ny mand på Real Madrids midtbane. Zinedine Zidane skulle derfor også være klar til at få opgraderet midtbanen med Paul Pogba, hvor man så sender den ubrugte Gareth Bale til London-klubben.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik