Fodbold nyheder

Medie:
Dembele har fremtid på plads

Af Mikkel Overgaard

Trods stor interessen fra både Liverpool og Bayern Munchen, så ønsker den franske kantspiller Ousmane Dembele at blive i FC Barcelona.

Article image

Udover Bayern München gjorde Liverpool også store forhåbninger om at tiltrække den franske angriber. Men den franske internationale profil ønsker at blive hos FC Barcelona, ​​som ikke har til hensigt at skifte.

Ousmane Dembele har været en af af de varmeste transferemner i både Tyskland og England den seneste tid. Ifølge det franske medie L'Equipe, så har den unge profil fast besluttet sig på at blive i Barcelona denne sommer.

Den unge lynhurtige offensivspiller var ifølge Jurgen Klopp en perfekt løsning til kanten i Premier League-klubben. Dette skyldes især at kometen Ousmane Dembele har været i unåde i den spanske klub og ikke rigtig fået det ønskede gennembrud hos de spanske mestre.

Selvom Ousmane Dembele har haft det svært i Barcelona, så var det tydeligt i Borussia Dortmund, hvilke kvaliteter den lynhurtige spiller har. Selvom Dembele kunne se ud til at være tæt på bl.a. Bayern Munchen og Liverpool ser det altså nu ud til, at Barcelona bliver nødt til at beholde deres unge komet.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik