Fodbold nyheder

Medie:
Kæmpe bud klar på Pogba

Af Mikkel Overgaard

En kæmpe byttehandel kan blive en realitet mellem Real Madrid og Manchester United i forhold til at få fingrene i Paul Pogba.

Article image

Det spanske medie Don Balon kunne meddele, at Real Madrid håber på, at et kæmpe bud kan lokke Paul Pogba til Estadio Bernabeu og Madrid.

Real Madrid vil eftersigende byde 300 millioner kroner og midtbanespilleren Isco til Manchester United for at sikre sig den kontroversielle franske midtbanekriger. Real Madrid er igang med en kæmpe oprustning denne sommer, hvilket også har gjort, at de allerede har sikret sig flere store stjerner.

Rygterne om Paul Pogba til Real Madrid har også floreret hele sommeren og han skulle være næste store stjerne Real Madrid vil have fingerene i. Den store byttehandel skal dermed være Real Madrids løsning på at få ham lokket til.

Isco der har været ude i kulden i et stykke tid hos Real Madrid vil kunne se frem til en mere fast spilletid hos Manchester United, hvor Paul Pogba måske vil være den snært af kreativitet, som Real Madrid er på jagt efter på midtbanen.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik