Mikkel Overgaard

Tyskland og Spanien brager sammen

Finalen ved U21-EM står for døren, når Spanien og Tyskland søndag aften endnu en gang mødes.
En begivenhedsrig og spændende U21-slutrunde nærmer sig slutningen. En slutrunde med en masse op- og nedture for Danmark, såvel som for andre store nationer inden for fodboldens verden.

En slutrunde, hvor der også forventes et brag af en afslutning, når Tyskland og Spanien endnu engang skal mødes i finalen.

Spanien og Tyskland kunne begge tidligere på ugen spille sig i finalen efter at have været bagud i semifinalerne.

Tyskernes Luca Waldschmidt og Nadiem Amiri scorede nemlig begge i overtiden i semifinalen, hvor Tyskland slog Rumænien med cifrene 4-2, efter man var bagud til pause med stillingen 2-1. Amiri startede semifinalen godt ud med et flot mål, men to mål fra George Puscas vendte stillingen rundt.

Turneringens topscorer, Luca Wladschmidt, skulle dog score to gange i kampen og dermed være med til at sende tyskerne i endnu en finale.

I den anden semifinale mødtes Frankrig og Spanien i en kamp, hvor der også var forventet spænding og flot fodbold. Det flotte fodbold var der masser af, men spændingen udblev. Selvom at Jean-Philippe Mateta sikrede Frankrig en føring på straffespark efter blot 16 minutter, så stod der Spanien på resten af kampen.

Først var det også et straffespark, der bragte Spanien tilbage i kampen, men derefter kunne Spanierne spille, som de gør bedst. Yderst flot og velspillende fodbold bragte spanierne på 4-1, i en anden halvleg, hvor Spanien var alt dominerende.

De to hold mødtes også i finalen i 2017 i Polen, hvor Tyskland sejre med 1-0. To yderst gode hold fra turneringen brager sammen i aften i en kamp, hvor Spanien har mulighed for revanche.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER