Fodbold nyheder

Rygte:
Dansker til Manchester United

Af Mikkel Overgaard

Manchester United har angiveligt meldt sig ind i kampen om Jacob Bruun Larsen fra Borussia Dortmund.

Article image

Jacob Bruun Larsen har tiltrukket stor opmærksomhed, især efter U21-EM, hvor både Liverpool, Arsenal og nu Manchester United meldes ind i kampen om den talentfulde dansker.

Den 20-årige dansker har haft en gennembrud i denne sæson, hvor han har slået sig fast på det tyske mesterhold som en pålidelig kantspiller. Trods mindre skader og begrænset spilletid i den sidste del af sæsonen hos Dortmund, så var Jacob Bruun Larsen en væsentlig faktor for Danmark til U21-EM. En slutrunden, som oftest bliver brugt som et udstillingsvindue, hvor den danske kantspiller gjorde det fornuftigt og strålede igennem for det danske mandskab.

Ole Gunnar Solskjaer skulle igølfe Daily Mail være interesseret i at tilknytte Jacob Bruun Larsen for at tilføre endnu mere fart og konkurrence til den offensive del af spillet hos Manchester United.

De mange store klubber som meldes på banen, gør det derfor interessant at følge Jacob Bruun Larsen den nærmeste tid, hvor han skal beslutte sig om sin fremtid, hvorvidt det er Bundesligaen, Premier League eller noget helt tredje.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik