Fodbold nyheder

Chelsea offentliggør spiller ved et uheld

Af Mikkel Overgaard

Chelsea ser ud til at have offentliggjort en permanent aftale med Real Madrid-spilleren Mateo Kovacic på klubbens officielle app.

Article image

Den kroatiske midtbanespiller brugte hele sidste sæson på leje i Chelsea og flere rygter har floreret om, at Mateo Kovacic ville blive et fast bekendtskab hos "The Blues" i London.

Den officielle udmelding om, at Mateo Kovacic skifter permanent til Stamford Bridge er stadig ikke sket. Dog har Chelsea ved et uheld uploadet et videoklip med kroaten her til morgen, der viser spilleren i et interview, hvor han offentliggør sit permanente skifte til London-klubben.

Interviewet som kom på klubbens officielle app viste bl.a. Mateo Kovacic, der fortæller hvor fantastisk det er at være fast tilknyttet Chelsea. Selvom interviewet blev fjernet kort efter det blev lagt op, nåede en stor del at screenshotte og poste billeder af dette på diverse sociale medier.

Chelsea blev underlagt et to-vinduers transferban, men skulle have lavet en aftale med Real Madrid sidste år om at kunne tilknytte Mateo Kovacic, hvilket gør, at han kan skifte den sommer til Chelsea.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik