Fodbold nyheder

Torsdagens engelske rygter

Af Christian Lorenzen

Manchester United står af i kapløb om Leicester-spiller, Newcastle kigger på manager-alternativer og Juventus beder Adidas om hjælp.

Manchester United har trukket sig i racet om at hente Leicesters engelske forsvarsspiller Harry Maguire, da de har fået besked på at betale 834 millioner kroner. (Mirror)

Nice-træner Patrick Vieira, Rangers-manager Steven Gerrard og Manchester City-assistent Mikel Arteta er alle på Newcastles liste over de personer der kan erstatte den afgående manager Rafael Benitez. (Telegraph)

Mikel Arteta bliver anset til at tage rollen som den næste Manchester City-manager, når Pep Guardiola forlader klubben. (Evening Standard)

Burnleys manager Sean Dyche er også på Newcastles potentielle manager-liste, men “The Magpies” skal betale Burnley 83 millioner kroner i kompensation. (Daily Mail)

Inter forbereder et bud på Manchester United-angriberen Romelu Lukaku. Dette betyder, at den 26-årige angriber skal på lån i to år med en indbygget købsoption på 448 millioner kroner. (Guardian)

Manchester United vil mødes med Bruno Fernandes agent for at sikre et skifte på 584 fra Sporting Lissabon til Manchester United. (O Jogo, via Talksport)

Juventus har bedt Adidas om finansiel-hjælp til et bud på Manchester Uniteds Paul Pogba. (Corriere dello Sport)

Manchester City kan sabotere Watfords handel med Fluminense om deres 17-årige angriber Joao Pedro ved at betale hans frikøbsklausul på 149 millioner kroner. (Star)

Arsenal-midtbanen Lucas Torreira fortæller, at AC Milan ikke har kontaktet ham i forbindelse med et skifte til Serie A-klubben. (Talksport)

Huddersfields engelske forsvarsspiller Tommy Smith er på indkøbslisten hos Stoke og Celtic. (Huddersfield Examiner)

Reading er interesserede i at tage Portos brasilianske kantspiller Wanderson Galeno på lån. (Futebol365)

Derbys manager Frank Lampard har fået grønt lys til at tale med Chelsea. (Derby Telegraph)

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik