Fodbold nyheder

Avis: Bayern holder øje med Barça-kant

Af Ryan Svale

Bayern München holder angiveligt øje med Ousmane Dembélés situation i FC Barcelona

De tyske mestre fra Bayern München er stærkt opsatte på at få fingrene i Manchester Citys tyske kantsspiller Leroy Sané. Den opgave ser dog ikke nem ud for Bundesligs-klubben, der har svært ved at overtale de engelske mestre til et salg.

Derfor kigger tyskerne nu en anden vej og ifølge den tyske avis, Bild, retter de blikket mod FC Barcelona. Her render 22-årige Ousmane Dembélé rundt. Den franske kantspiller hat endnu ikke har udløst sit fulde potentiale i Barca og har ikke for alvor slået sit navn fast. Med en mulig Neymar-retur kan Dembele derfor være på vej ud af klubben.

Derfor overvåger Bayern München Dembéles situation hos de spanske mestre, da klubbens formand, Karl-Heinz Rummenigge, skulle være stor tilhænger af Dembélé, og han er derfor være villig til at gøre, hvad han kan for at bringe den franske landsholdsspiller til München.

Det kan dog vise sig at blive kompliceret. Flere spanske medier meddelte i forrige uge, at Barcas ledelse var blevet enige om, at Dembélé under ingen omstændigheder bliver sat til salg denne sommer.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik