Fodbold nyheder

PSG: Mand dig op – Neymar

Af Torsten Brix

Det virker til, at den franske hovedstadsklub har fået nok af den popsmarte Neymar…

I den seneste tid har der været mange rygter omkring den dyrtindkøbte PSG-stjerne Neymar, og disse er ikke blevet mindre, efter PSG-præsident Nasser Al-Khelaifi forleden sagde til ”France Football” om rekordindkøbet Neymar.

- Der er ingen, der har tvunget Neymar til at skrive under med klubben, og der var ingen, der pressede ham. Han kom med en fuld forståelse for dette projekt, og hvad det bar med sig. Vi ønsker kun at have spillere i klubben, der vil give alt for at spille i vores trøje. Vi ønsker ikke længere spillere i klubben med stjernenøkker.

Rygterne har blandt andet sat Neymar i forbindelse med klubber som Manchester United, Real Madrid samt Barcelona. Tidligere har en Barcelona-kilde overfor solide EPSN sagt om Neymar, ”at den handel kan laves, men at det ikke bliver let”.

Årsagen til, at Neymars skifte væk fra Paris kan blive besværlig, skyldes, at brasilianeren er udnævnt til ambassadør for VM i Qatar. Et land som har store interesser i PSG, og rygter går på at for, at PSG ikke skulle blive fældet for Finansiel Play-reglerne, så skulle en del af lønnen og overgangssummen til Neymar være betalt af personer og firmaer med store interesser i den skandalebelagte slutrunde i Qatar.

I dagens udgave af Daily Telegraph kan man blandt andet læse, at Paris Saint-Germain gerne vil have, at Neymar skal blive i klubben, men brasilianeren skal forbedre sine præstationer. Avisen hævder, at sportsdirektøren Leonardo har lavet en analyse af Neymar, og den viser, at han blot er på 60% af sit maksimale.

Derudover så spillede den 27-årige Neymar ikke med i Champions League knockout-ydmygelsen til Manchester United på 1-3 i Paris. Neymar blev i 2017 hentet til PSG for at hjælpe dem tættere på det meget ønskede Champions League-trofæ. Derudover er han for tiden også skadet og spiller derfor ikke for Brasilien til Copa America.

Skulle PSG sælge Neymar, skulle den franske hovedstadsklub forlange et større beløb end de 1,665 milliard kroner, som de betalte, da de i sin tid købte Neymar i Barcelona.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik