Fodbold nyheder

Onsdagens internationale rygter

Af Daniel Fisker

Gianluigi Buffon nærmer sig et sensationelt comeback til Juventus.

Paris Saint-Germain vil have, at Neymar skal blive i klubben, hvis den brasilianske superstjerne kan forbedre sine præstationer. PSG kan dog være parate til at sælge Neymar, men den franske hovedstadsklub forlanger et større beløb end 1,665 milliard kroner, som de betalte, da de i sin tid købte Neymar i Barcelona. (Telegraph)

Gianluigi Buffon forhandler i øjeblikket om at vende tilbage til Juventus på en etårig kontrakt, hvorefter han kan blive direktør i klubben. Det er kun et år siden, at Buffon forlod ”Den Gamle Dame” til fordel for Paris Saint-Germain. (Football Italia)

Den ombejlede Napoli-forsvarer Kalidou Koulibaly har løftet sløret for, at han ikke ved, om han spiller i Napoli i næste sæson. (Goal)

FC Barcelona er parate til at hente Atlético Madrid-angriberen Antoine Griezmann, når frikøbsklausulen i franskmandens kontrakt træder i kraft den 1. juli. Frikøbsklausulen lyder på 890 millioner kroner. (Telegraph)

Inter nærmer sig en købsaftale med AS Roma-angriberen Edin Dzeko, som de skal betale 75 millioner kroner for, mens Inters U19-spiller Edoardo Vergani også skal indgå i handlen. (Sun)

AS Romas italienske kantspiller Stephan El Shaarawy har indvilliget i at slutte sig til den kinesiske klub Shanghai Shenhua, som betaler omkring 135 millioner kroner for den 26-årige italiener. (Il Tempo)

James Rodriguez kan se frem til at overtage Diego Maradonas ikoniske nummer 10, hvis han ender med at skifte til Napoli. (Mail)

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik