Fodbold nyheder

Officielt: AaB henter ”motor”

Af Torsten Brix

Superligaklubben har indgået en aftale med spændende midtbanespiller.

- Patrick blev allerede som ungdomsspiller solgt fra Brøndby I.F. til den italienske storklub Inter, og efterfølgende har han høstet erfaring i både norsk og fransk fodbold og spillet sammen med Lucas Andersen i Grasshopper Club Zurich. Vi har tidligere haft Patrick Olsen på blokken i AaB, men ikke før nu har det passet ind i vores puslespil, hvor vi ser, at Patrick kan bidrage på den centrale midtbane med hans store løbekapacitet og fine blik for spillet.

Sådan siger Allan Gaarde i en pressemeddelelse efter de har hentet den 25-årige centrale midtbanespiller Patrick Olsen i FC Helsingør. Olsen glæder sig og ser frem til at skulle spille med Lucas Andersen igen.

- Jeg er stolt af at have skrevet en treårig kontrakt med AaB, som hurtigt blev min førsteprioritet blandt øvrige muligheder for mig i Superligaen. Det skyldes ikke mindst klubbens omdømme og positive tilgang til spillet, og Jacob Friis (AaB’s cheftræner, red.) har blot bekræftet dette indtryk ved mine samtaler med ham i forhold til min rolle i truppen. Det skal heller ikke være nogen hemmelighed, at jeg glæder mig til at blive genforenet med Lucas (Andersen, red.), som jeg både på og uden for banen har et rigtig fint forhold til, og så ser jeg frem til et flerårigt og kontinuerligt forløb, hvor jeg kan give alt for AaB, lyder det fra Patrick Olsen.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik