Fodbold nyheder

Avis: Neymar accepterer Barca-tilbud

Af Daniel Fisker

Neymar har ifølge SPORT accepteret FC Barcelonas kontrakttilbud, som blandt andet medfører, at brasilianeren går markant ned i løn.

FC Barcelona har ifølge den spanske avis SPORT indgået en mundtlig aftale med Neymar. Aftalen går ud på, at den brasilianske superstjerne skal tilbringe de næste fem år i sin gamle klub.

SPORT meddeler desuden, at Neymar er så desperat efter en retur til Camp Nou, at han har accepteret en markant lavere løn for at realisere skiftet. Neymar ville efter sigende ikke engang forhandle sin løn med Barca, fordi han vidste, at tilbuddet var det maksimale, som den catalanske storklub var i stand til at tilbyde.

SPORT rapporterer, at Neymar kommer til at tjene næsten 50 % mindre i Barcelona, end han lige nu tjener i Paris Saint-Germain. Neymar inkasserer en månedsløn på 22.915.000 kroner i Paris, hvilket svarer til omkring 750.000 kroner om dagen.

Neymar kommer ifølge SPORT til at tjene omkring 180 millioner kroner per sæson i Barcelona, hvilket er tilsvarende den løn, som han i første omgang indkasserede i klubben, hvor den nu 27-årige brasilianer spillede fra 2013 til 2017.

Neymar har ifølge SPORT modtaget talrige tilbud, men det er kun tilbuddet fra Barcelona, som på nuværende tidspunkt betyder noget. Neymar er fast besluttet på at vende tilbage til LaLiga. Hvis – og kun hvis – Barca og PSG ikke kan nå til enighed om en transfer, har Neymar tænkt sig at overveje et skifte til Real Madrid.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik