Simon Henneberg

Medie: Milan står foran muligt storudsalg af profiler

Hvis AC Milan skal hente nye, dyre kvalitetsspillere, kan klubben meget vel være nødt til at sælge ud af de nuværende dyre drenge.
Den italienske storklub AC Milan er havnet i unåde hos UEFA, efter at man ikke har kunnet leve op til kravene om Financial Fair Play. Det har blandt andet betydet, at klubben formentlig må vinke farvel til en plads i næste sæsons Europa League-gruppespil.

De økonomiske kvaler betyder også, at klubben kan blive nødsaget til at sælge ud af de nuværende profiler, hvis der skal nye ind. Det skriver hjemmesiden acmilan.theoffside.com.

Her spekuleres der i, at særligt holdets målmand Gianluigi Donnarumma kan være på vej væk. Han vil angiveligt kunne indbringe klubkassen omkring 370 millioner kroner ved et salg. Foruden den store transfersum vil klubben også slippe for at betale de lige godt 45 millioner kroner, han får i løn om året.

Den spanske offensivprofil Suso nævnes også som et oplagt salgsobjekt. Han ventes at kunne indbringe cirka 300 millioner kroner. Også den tyrkiske offensivspiller Hakan Çalhanoğlu ses som en spiller, der snart kan være fortid i Milano. Der nævnes ikke nogen salgspris på ham, men det anerkendte fodboldsite Transfermarkt.com har værdisat ham til 20 millioner euro, svarende til 150 millioner kroner.

Kuriøst nok nævnes også midtbanespilleren Franck Kessié, som man ellers lige har købt i Atalanta. Han har ifølge Transfermarkt.com en værdi i omegnen af 250 millioner kroner.

Flere af ovennævnte spillere har gentagne gange fået kritik for ikke at levere varen i Milan-trøjen. Ikke mindst Gianluigi Donnarumma har været målet for mediers og fans’ kritiske røster.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER