Fodbold nyheder

Sætter Guardiola indkøbsrekord?

Af Torsten Brix

Meget tyder på, at eftertragtet spanier er på vej til Etihad…

Ifølge dagens udgave af Daily Mail er Manchester City tæt på at hente Rodri Hernandez i Atletico Madrid for hele 550 millioner kroner.

550 millioner kroner er frikøbsklausulen for den 22-årige midtbanespiller. Den vil Pep Guardiola indløse og dermed sætte transferrekord for Manchester City. Opfattelsen om, at City køber stort ind i transfersum er nemlig ikke helt korrekt, men de har igennem tiderne købt mange spillere ind til omkring 500 millioner kroner som Riyad Mahrez, Aymeric Laporte, Kevin De Bruyne, Benjamin Mendy, Kyle Walker, Bernardo Silva, John Stones, Leroy Sane og Raheem Sterling.

Denne liste vil Rodri komme til at toppe, hvis Citys sportsdirektør Txiki Begiristain lykkes med at overtale landsmanden om at skifte til den nordengelske klub. City-truppen mangler nemlig en solid erstatning for den aldrende Fernandinho på deres defensive midtbane.

Citys transferrekord kan dog blive slået nok engang, hvis den eftertragtede Joas Felix vælger at skifte til Premier League-mestrene, men pudsigt nok så sættes den unge portugiser også i forbindelse med et skifte til Rodris klub – Altetico Madrid.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik