Fodbold nyheder

Eriksen = 375.000.000 + Ceballos

Af Torsten Brix

Rygte sender den danske landsholdsspiller til ”Konge-klubben”…

Eden Hazard (750 millioner kroner), Luka Jovic (450 millioner kroner), Eder Militao (375 millioner kroner), Ferland Mendy (360 millioner kroner) og Rodrygo (335 millioner kroner). Dette er Real Madrid-indkøbene indtil nu i dette transfervindue, så måske er likviditeten ikke, hvad den har været i ”Konge-klubben”?

Som Indkast.dk var inde på i Lederen - De næste Galacticos så er Real Madrid måske nødt til at sælge spillere for at få nye ind – eller måske en kombination. Ifølge dagens udgave af den engelske avis – The Sun – så skulle Real Madrid have tilbudt den spanske U/21-landsholdsspiller Dani Ceballos samt 375 millioner kroner for Christian Eriksen, der har kontraktudløb med Tottenham om et år.

Derudover har 27-årige Eriksen slået fast, at han gerne vil ”prøve noget nyt”, men trods den snarligt udløbende kontrakt så kræver Tottenhams bestyrelsesformand Daniel Levy 830 millioner kroner for danskeren.

Skulle danskeren komme til Real Madrid, vil det presse deres lønbudget, da Eden Hazard forleden underskrev en kontrakt med en ugeløn på omkring 3,5 million kroner eller en timeløn på 20.000 kroner – for alle døgnets timer…

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik