Fodbold nyheder

Avis: De Ligt afviser Barcelona-tilbud

Af Daniel Fisker

Den spanske avis AS mener at vide, at Matthijs de Ligt har takket nej til et tilbud fra FC Barcelona.

FC Barcelona har været blandt favoritterne til at hente Matthijs de Ligt, siden den catalanske storklub præsenterede Frenkie De Jong i januar.

Nu skriver AS dog, at Barca foreløbig kan skyde en hvid pil efter det 19-årige forsvarstalent. I hvert fald har De Ligts agent Mino Raiola afvist FC Barcelonas tilbud.

Den spanske avis løfter samtidig sløret for, at Barcelona-præsidenten Josep Bertomeu personligt blandede sig i forhandlingerne, da Raiola havde sagt nej.

Præsidenten fik dog ifølge AS ikke noget ud af at blande sig. De Ligt svarede således præsidenten, at han var enig med sin agent, som altså havde sagt nej.

AS skriver, at Paris Saint-Germain nu har indtaget førerpositionen i jagten på De Ligt. Den franske hovedstadsklub har efter sigende matchet FC Barcelonas bud på 560 millioner kroner, mens PSG skulle have tilbudt den unge hollænder en mere attraktiv lønpakke.

PSG er dog ikke alene om at være interesserede i Matthijs de Ligt. AS skriver i den forbindelse, at der fortsat udspiller sig en budkrig mellem Juventus, Manchester United og Bayern München.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik