Fodbold nyheder

Avis: Barca vil bytte sig til Neymar

Af Daniel Fisker

Daily Mail rapporterer, at FC Barcelona pønser på at få Neymar tilbage til klubben ved hjælp af en sensationel byttehandel og 750 millioner kroner.

Neymar nærmer sig efter sigende en sensationel retur til Barcelona, mens Ousmane Dembélé, Ivan Rakitic og Samuel Umtiti til gengæld kan være på vej til Paris Saint-Germain.

Meget kunne efterhånden tyde på, at Neymar ikke længere drømmer om en fremtid i Paris, mens PSG også virker indstillede på at lade den brasilianske superstjerne forlade klubben, hvis de modtager et passende tilbud.

Sådan et passende tilbud kan tænkes at komme fra FC Barcelona. I hvert fald rapporterer Daily Mail, at repræsentanter fra den catalanske storklub har holdt møder med repræsentanter fra PSG. Barca virker således sikre på at kunne få Neymar tilbage til klubben denne sommer.

Daily Mail rapporterer, at PSG har bedt om 750 millioner kroner samt en række spillere i en byttehandel, som kan ende med at blive sensationel.

Det er endnu ikke fastlagt, hvilke spillere der skal inkluderes i byttehandlen. Ousmane Dembélé, Ivan Rakitic og Samuel Umtiti er dog de mest sandsynlige kandidater, hvis man skal tro Daily Mail.

Neymar, som i øjeblikket er ukampdygtig grundet en skade, forlod Barcelona i 2017, hvor han blev verdens dyreste fodboldspiller.

Neymars kontrakt med PSG strækker sig frem til 2022, men meget kunne ikke desto mindre tyde på, at den 27-årige brasilianer kan være på vej til at forlade den franske hovedstad.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik