Fodbold nyheder

Dumme fejl kostede danskerne mod Tyskland

Af Bertram Christensen

U21-landsholdet spillede første kamp ved EM-slutrunden, men tabte 3-1 til Tykland.

Mandag aften klokken 21 spillede det danske U21-landshold dets første kamp ved årets EM-slutrunde mod Tyskland, som på forhånd var udråbt som en af turneringens helt store favoritter.

Det var to hold, som fra starten af kampen begge forsøgte at spille fodbold. Tempoet i starten af kampen var dog ikke specielt højt, og derfor kom ingen af holdene til de helt store chancer.

Efter 27 minutters spil gik det så galt for Danmark. Det danske forsvar blev for passivt, og tyskerne fik lov til at spille den rundt inde i feltet. Det betød til sidst, at Marco Richter kunne afslutte mellem benene på Victor Nelsson, som rettede den af, så bolden gik i mål.

Tyskerne pressede yderligere på i halvlegen, men de helt store chancer kom ingen af de to hold til, og derfor kunne de to hold gå til pause ved stillingen 1-0 til Tyskland.

Danmark kom godt ud til anden halvleg, hvor der var flere fine danske chancer, men så lavede Mads Valentin Pedersen en fejl. En for blød tilbagelægning blev opsnappet af Marco Richter, som kunne gøre det til 2-0.

Danmark pressede mere på efter 2-0-målet, men det skabte bare mere plads til tyskerne, som fortsat var det klart bedste hold. 24 minutter før tid lukkede Luca Wakdschmidt så kampen. Han blev sendt i dybden på en omstilling, og vippede den elegant over Daniel Iversen i det danske mål.

Der gik dog kun syv minutter før Danmark svarede igen. Rasmus Nissen Kristensen vandt et straffespark, som Robert Skov sikkert satte ind.

Håbet blev tændt for en stund for danskerne, men det blev ved håbet. For danskerne scorede ikke igen, og dermed vandt Tyskland med 3-1.

Tyskland – Danmark 3-1 (1-0)
1-0: Marco Richter (27 min.)
2-0: Marco Richter (52 min.)
3-0: Luca Waldschmidt (66 min.)
3-1: Robert Skov (73 min.)

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik