Fodbold nyheder

U21-landshold: Tæt på kæmpe milepæl

Af Mikkel Overgaard

Danmarks U21-landshold er oppe på 199 sejre og kan i første gruppekamp til EM mod Tyskland runde 200 sejre.

Danmark tager i aften imod Tyskland i første gruppekamp i gruppe B i dette års U21 EM-slutrunde. Tyskland vurderes som stor favorit og et stjernespækket tysk landshold, kommer til at gøre indledningen på EM-slutrunden i Italien rigtig svær. De tyske favoritter må dog undvære spillere som Leroy Sané, Timo Werner, Thilo Kehrer, Julian Brandt og Kai Havertz, der alle kunne være blevet udtaget, men dog ikke er med.

Flere af Danmarks spillere har daglig gang i Tyskland og er fortrøstningsfulde og ser dog mulighederne for en rekord-sejr. Andreas Poulsen fra Borussia Mönchengladbach udtaler til Jyllands Posten:

- Det ville være rigtig fedt at gøre mod gruppens stærkeste hold. At få et godt resultat mod dem, er et ønskescenarie.

Også den danske komet, Jacbo Bruun Larsen, der spiller i Borrussia Dortmund ser det som en spændende kamp.

- Det vil være en rigtig god start på turneringen, og det vil da også være sjovt statistisk set med sejr nummer 200. Jeg har spillet mod mange af dem og spillet med nogle af dem, så det vil da være sjovt at slå dem.

Hvorvidt Danmark kan runde sejr nummer 200, eller tyskerne lever op til favortiværdigheden kan ses i aften på DR når kampen sparkes i gang klokken 21 på Stadio Friuli i Udine.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik