Mikkel Overgaard

Mandagens engelske rygter

En spritny uge er startet med de varmeste rygter fra Premier League med Rakitic, Cahill, Ndombele, Coutinho og mange flere.
Manchester United kan være tæt på at få fingrene i Barcelonas kroatiske midtbanespiller, Ivan Rakitic, og den brasilianske kantspiller, Philippe Coutinho, hvis deres 26-årige franske midtbane-talisman Paul Pogba forlader klubben til sommer (Mundo Deportivo).

Philippe Coutinho på 27 år er også åben for et skifte til Chelsea (Express).

Den engelske forsvarsspiller, Gary Cahill, er ønsket af sin tidligere manager Antonio Conte i Inter Milan efter han skifter fra Chelsea (Sport Mediaset).

Lyons franske midtbanespiller Tanguy Ndombele, der blot er 22 år, har antydet, at han kunne være åben for et skifte til den engelske klub Tottenham (Telefoot).

Manchester United ønsker Denzel Dumfries, der til dagligt spiller højreback for PSV Eindhoven og på det hollandske landshold (Sun).

Liverpool er gået ind i kampen om at købe Besiktas' 23-årige tyrkiske midtbanespiller, Dorukhan Tokoz, efter at Udinese allerede er blevet afslået med deres første bud (Fotomac).

Manchester City-manager Pep Guardiola vil gerne have Eibars spanske målmand Asier Riesgo på 35 år til klubben (Sun).

Manchester United er blevet tilbudt chancen for at skrive under med Monaco-midtbanemanden Youri Tielemans. Den belgiske landsholdsspiller har i den sidste halvdel af den forgangne sæson været udlejet til Leicester (Star).

Arsenal er tæt på at få fingerne i den franske forsvarsspiller William Saliba fra Saint-Etienne. Rygterne går på, at den 18-årige vil blive lånt tilbage til den franske klub i den kommende sæson (L'Equipe).

Evertons kroatiske midtbanespiller, Nikola Vlasic, ser ud til at skifte til CSKA Moskva på en permanent aftale efter, at han har været lejet ud i sidste sæson til den russiske klub (Championat).

Den tidligere kæmpeprofil for Real Madrid og Brasilien, Roberto Carlos, udtaler idag, at han var tæt på et skifte til Aston Villa i 1995 (Birmingham Mail).

Englands U21-målmand Dean Henderson mener, at han er klar til at være førstevalg i Manchester United efter at have været en sæson på lån til Sheffield United (Mail).

Brentfords franske angriber Neal Maupay på 22 år ser ud til at udskifte danskerklubben med Sevilla (L'Equipe).


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER