Fodbold nyheder

Transfersaga tager uventet drejning

Af Mikkel Overgaard

Transferen om den unge Joao Felix har taget en uventet drejning efter Manchester Citys nyeste udspil.

Som Indkast.dk skrev tidligere på måneden er Manchester City favoritter til at sikre sig det unge kæmpetalent Joao Felix fra Benfica. I starten af juni havde den øverste ledelse fra Manchester City et møde med Benfica-præsidenten Luis Filipe Vieira og spillerens agent Jorge Mendes.

Dog var der store usikkerheder omkring dette og der var stadig lang vej igen for at Manchester City kunne blive den nye adresse for den unge komet. Denne transfersaga skulle dog have taget en uventet drejning, eftersom Pep Guardiola er villig til at tillade den portugisiske stjerne at blive i Benfica på lån indtil næste sæson, således skriver flere engelske medier.

Manchester City er villige til at købe den portugisiske komet og så låne ham tilbage til Benfica i den kommede sæson, for at sikre sig underskriften på den unge knægt, der vurderes til at koste omkring 840 millioner kroner. Dette skulle være for at overhale Manchester United og Atletico Madrid på målstregen, der også begge er yderst interesseret i den 19-årige angriber.

Atletico Madrid står også som en af favoritterne til at få fingrene i Joao Felix, eftersom man skulle have lovet den 19-årige angriber fast spilletid på førsteholdet i La Liga, såfremt han skifter til Atletico Madrid.

Hvorvidt Joao Felix forbliver i Benfica et år mere eller om han skifter til en endnu større adresse vides ikke endnu, men bliver en spændende transfersaga at følge henover sommeren, hvor Manchester City på nuværende tidspunkt er i førersædet.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik