Fodbold nyheder

Mirror: Salah vil genoverveje skifte

Af Mikkel Overgaard

Mohamed Salah var fristet af et skifte til enten Real Madrid eller Juventus, men har dog afslået muligheden for det i dette transfervindue. Dog kan situationen se anderledes ud om 12 måneder, hvor han ifølge The Mirror vil genoverveje et skifte.

Den egyptiske stjernespiller, Mohamed Salah, fra Liverpool har afslået et tilbud på 1,2 milliarder kroner. Mohamed Salah fastslår, at han ikke vil væk i denne sæson, hvor både Juventus og Real Madrid har været interesseret. Dog vil han genoverveje sin situation i næste sommers transfervindue melder The Mirror.

Mohamed Salah har scoret 71 mål i sine 104 kampe for Jurgen Klopps Liverpool-mandskab, hvilket har skabt enorm interesse for den lille egypter. Især Spanien og Italien står til at være relevante destinationer for den skarpe angriber. Muligheden for at blive en del af Real Madrids Galacticos eller at vende hjem til Italien, hvor han havde succes med Roma, har også gjort, at han vil genoverveje sin situation, men først om 12 måneder.

Især efter at Liverpool har vundet Champions League-finalen og Mohamed Salah er blevet kronet som en af de helt store helte føler han, at timingen for et skifte er helt forkert. Manager Jurgen Klopp er klar over truslen for et klubskifte og har holdt et hav af samtaler med repræsentanter for klubben samt spilleren selv.

Liverpools mange fans kan derfor slå koldt vand i blodet det næste års tid, hvor det ligner at Mohamed Salah ingen steder skal. Dog virker flere af indikationerne til, at næste sæson kan blive et farvel til den knivskarpe målskytte, der har været en vigtig del i Jurgen Klopps Champions League-vindende mandskab.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik