Mikkel Overgaard

Ny argentinsk nedtur

Argentina indledte Copa America på værst tænkelige måde, da holdet tabte 2-0 til Colombia i gruppens første kamp.
Argentina og Copa America har de seneste mange år efterhånden ikke været to ting der rimer. Lionel Messi og det argentinske hold kunne endnu engang forlade banen til en Copa America-kamp med et skuffende resultat, da man lørdag nat, dansk tid, kunne se sig slået med 0-2 af Colombia.

En relativ kedelig første halvleg, hvor det egentlig var Colombia, der havde størstedelen af overtaget, udmøntede sig dog ikke i nogen scoringer. Argentina var dog som et forandret mandskab til anden halvleg og spillet begyndte at flyde mere fra det sydamerikanske stjernehold. Argentina tilspillede sig flere gode chancer, hvor især Lionel Messi havde et hovedstød tæt under mål, han dog headede ved siden af og stillingen forblev 0-0.

Colombia indskiftede Roger Martinez fra CF America, der kunne fra en veltimet aflevering af James Rodriguez trække ind i banen og fuldstændig udplacerede den argentinske målmand med et utrolig flot mål. 1-0 til Colombia efter 71 minutter blev det. Bomberen fra Atalanta, Duvan Zapata, kunne gøre tingene færdig for Colombia, da han satte sidste fod på et flot indlæg og gjorde det til 2-0.

Den argentinske troldmand, Lionel Messi, er dog stadig fortrøstningsfuld på vegne af Argentina og mener, at holdet skal se frem af. Han udtalte efter kampen til goal.com:

- Der er ingen tid til undskyldninger. Vi må se fremad. Vi skal holde hovederne højt og fortsætte. Der er stadig masser af kampe i turneringen

Argentina spiller næste kamp i turneringen på onsdag mod Paraguay, hvor Colombia møder Qatar.

Argentina – Colombia 0-2 (0-0)
0-1: R. Martinez (71')
0-2: D. Zapata (86')

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER