Fodbold nyheder

Klopp: Klar til at sælge Salah

Af Mikkel Overgaard

Liverpool har smidt et bud på Lilles kantspiller, Nicolas Pepe, fra Elfenbenskysten og Jurgen Klopp er klar til at sælge Mohamed Salah, hvis Pepe kommer til Anfield.

Jurgen Klopp skulle ifølge flere franske og engelske medier være klar til at sælge Mohamed Salah, hvis det engelske storhold får tilknyttet den unge Nicolas Pepe fra Lille. Den fantastiske sæson af Nicolas Pepe har skabt enorm interesse for mange hold, især i Premier League, hvilket kan skabe uro i den engelske storklub Liverpool.

For at finansiere købet af det unge stjernefrø, Nicolas Pepe, vil Jurgen Klopp nemlig sælge Mohamed Salah, der har haft flere fantastiske sæsoner hos Liverpool. Egypteren har også været rygtet væk fra Liverpool flere gange i starten af dette transfervindue, ovenpå endnu en god sæson, hvor den lille venstrebenede angriber angiveligt skulle stå til mindst af blive solgt for 500 millioner kroner. Dermed vil dette også være penge nok for Jurgen Klopp, hvis han skal have fingrene i Nicolas Pepe.

Den store interesse fra Jurgen Klopps side af i Nicolas Pepe, skulle også have skabt en form for uro i truppen, trods Liverpool lige har vundet Champions League. De rystende udmeldinger og spekulationer har skabt spændinger i omklædningsrummet samt et kompliceret forhold mellem den tyske træner og den egyptiske angriber.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik