Fodbold nyheder

BBC: Chelsea og Juventus er enige om Sarri

Af Daniel Fisker

BBC rapporterer, at Chelsea og Juventus er nået til enighed om Maurizio Sarri – også om en kompensation til ”The Blues”.

Repræsentanter fra Chelsea og Juventus blev sent torsdag aften enige om en aftale vedrørende den nuværende Chelsea-manager Maurizio Sarri, som dermed kan være på vej til at overtage tøjlerne i Juventus.

BBC skriver dog, at ”Den Gamle Dame” ikke får den italienske træner kvit og frit. En del af den aftale, som Chelsea og Juventus er blevet enige om, indbefatter således en kompensation på 42 millioner kroner.

Maurizio Sarri blev præsenteret i Chelsea i juli 2018, hvor han underskrev en treårig kontrakt. Den italienske manager førte Chelsea til en tredjeplads i Premier League, mens ”The Blues” med Sarri i spidsen også vandt Europa League i den forgangne sæson.

Nu kunne meget dog tyde på, at Maurizio Sarri bliver den niende manager, som forlader Chelsea, siden klubben blev købt af Roman Abramovich. Alting kan ifølge BBC falde på plads mellem Sarri og Juventus i løbet af fredagen.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik