Fodbold nyheder

Tirsdagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Jan Oblak er interesseret i at forlade Atlético Madrid, Arsenal har budt på Joachim Andersen og Dennis Praet, men buddet er blevet afvist, mens Chelsea har indstillet sig på, at Maurizio Sarri forlader klubben inden for 48 timer.

Atlético Madrid-målmanden Jan Oblak er interesseret i at forlade klubben denne sommer. Den slovenske målmand foretrækker et skifte til Manchester United frem for et skifte til Paris Saint-Germain. (ESPN)

Arsenal har budt 360 millioner kroner for den danske forsvarsspiller Joachim Andersen og den belgiske midtbanespiller Dennis Praet, som begge spiller i Sampdoria. Dette bud er dog blevet afvist af Serie A-klubben, som vil have mindst 410 millioner kroner for duoen. (Mirror)

Chelsea forventer, at klubbens manager Maurizio Sarri bliver udnævnt til Juventus-træner i løbet af 48 timer. Stamford Bridge-klubbens liste med manager-kandidater inkluderer Derby-manageren Frank Lampard, den tidligere Juventus-træner Massimiliano Allegri, Englands assisterende landstræner Steve Holland, Ajax-træneren Erik ten Hag, Wolverhampton-manageren Nuno Espirito Santo og Watford-manageren Javi Gracia. (Express)

Manchester United har gjort det klart over for Real Madrid, at Paul Pogba ikke er til salg. ”The Red Devils” har sågar nægtet at give den spanske hovedstadsklub en pris for den prominente franskmand. (AS)

Juventus er interesserede i at hente Paul Pogba tilbage til klubben. ”Den Gamle Dame” er dog nødt til at sælge op til fem spillere for at få råd til franskmanden. (Mail)

Manchester United er blevet opmuntret til at genoptage jagten på højrebacken Aaron Wan-Bissaka, selvom klubbens første bud på den 21-årige englænder blev afvist. (Evening Standard)

Manchester United er parate til at øge deres bud til 420 millioner kroner for Aaron Wan-Bissaka. (Mirror)

Manchester United er måske interesserede i at genoplive interessen i Tottenham-venstrebacken Danny Rose, efter at den 28-årige englænder har løftet sløret for, at han måske forlader Tottenham i løbet af sommeren. (Manchester Evening News)

Tottenham er ivrige efter at få fingrene i Marseilles japanske højreback Hiroki Sakai. (Sky Sports)

Liverpool har udelukket at hente Werder Bremen-angriberen Max Kruse til klubben. (Liverpool Echo)

FC Barcelona er klar til at gøre en sidste indsats for at hente Ajax-forsvareren Matthijs de Ligt til klubben. Barcelonas ledelse har således planer om at genåbne forhandlingerne med agenten Mino Raiola i denne uge. (ESPN)

Paris Saint-Germain er dog i stigende grad sikre på, at de kan nå til enighed med Ajax-forsvareren Matthijs de Ligt. (Mail)

Manchester City og Bayern München-transfermålet Rodri har besluttet sig for at forlade Atlético Madrid, som ellers har gjort det klart, at de er villige til at matche ethvert tilbud, som den spanske midtbanespiller får fra en anden klub. (AS)

Ajax-midtbanespilleren Donny van de Beek har indstillet sigtekornet på Premier League. Den 22-årige hollænder er interesseret i at slutte sig til enten Manchester United eller Tottenham denne sommer. (Talksport)

Valencia er interesserede i Newcastles spanske angriber Ayoze Perez. (Cope)

Chelsea overvejer stadigvæk, om de er interesserede i at hente Real Madrid-lejesvenden Mateo Kovacic på en permanent kontrakt. (Evening Standard)

Premier League-oprykkerne Aston Villa forbereder et bud på Stoke City-målmanden Jack Butland. Buddet lyder på 167 millioner kroner. (Sun)

FC Barcelona-højrebacken Nelson Semedo forlader måske Barcelona denne sommer. Atlético Madrid er interesserede i den 25-årige portugiser, som Barcelona forlanger mellem 335 og 375 millioner kroner for. (Marca)

Manchester City er tæt på at kunne præsentere Derby County-angriberen Liam Delap – den 16-årige søn af den tidligere Stoke-spiller Rory Delap. (Derby Telegraph)

Leeds United er interesserede i at hente Liverpool-kantspilleren Ryan Kent på en lejeaftale. Skotske Rangers er dog også interesserede. (Yorkshire Post)

Liverpool har indvilliget i at sende Sheyi Ojo til Rangers på en lejeaftale. Det forventes, at den engelske U21-landsholdsspiller slutter sig til sin nye klub, når træningen starter i næste uge. (Express)

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik