Torsten Brix

Barcelona taber finale

Triumf til Daniel Wass…
Ved pausen af den spanske pokalfinale var Barcelona nede med 0-2, efter de to Valencia-angribere Rodrigo og Kevin Gameiro begge havde scoret. De to mål var stort set de eneste chancer, som Valencia havde de første 45 minutter. Derudover havde Barcelona haft bolden hele 77% af tiden, og Barcelona-dominansen fortsatte i anden halvleg.

Barcelona var til kampen uden offensive spillere som Luis Suarez og Ousmane Dembele. I stedet var det Lionel Messi, der fik de fleste Barcelona-chancer, og den lille kunstner lavede også en flot dribletur, men den efterfølgende afslutning ramte træværket.

Træværket ramte Clement Lenglet-hovedstødet også eller var det en redning fra Valencia-keeper Jaune Domenech, men herefter kunne Messi let score til 1-2. Barcelona vandt det spanske mesterskab med hele 11 point ned til Atletico Madrid, så Barca havde en unik mulighed for at vinde en spansk double, men Daniel Wass spillede hele Copa del Rey-finale og vandt over Barcelona...

Barcelona – Valencia: 1-2 (0-2)
0-1: Kevin Gameiro (21)
0-2: Rodrigo (33)
1-2: Lionel Messi (73)