Fodbold nyheder

Legendarisk kaptajn takker af

Af Mikkel Overgaard

Roma-kaptajnen, Daniele De Rossi, spiller i morgen sin sidste kamp i Rom.

Daniele De Rossi stopper efter søndagens kamp mod Parma i hjerteklubben Roma. Med mere end 600 kampe for førsteholdet og 18 år i klubben takker klubikonet nu af.

Det italienske klubikon ønskede selv at blive i klubben, men ledelsen ville kun fastholde den legendariske midtbanespiller i en lederrolle. Daniele De Rossi mener ikke selv, at hans karriere er slut og med en skuffet mine udtalte han på et pressemøde tidligere på ugen:

- Jeg var klar over, at klubben ville tage den beslutning. Jeg er snart 36 år, og jeg kender fodboldverden, men det får ikke lov at ødelægge min fokus fra kampen om en europæisk plads. Jeg takker direktørerne for deres tilbud. Jeg respekterer dem og sætter pris på det, men jeg føler mig stadig som en spiller.

Cheftræner for Roma, Claudio Ranieri, forventer feststemning og et glædeligt farvel med klubikonet i søndagens sidste kamp for klubben.

- Han starter inde, og han har sit anførerbind om armen. Han fortjener stående ovationer fra hele Olimpico. Det skal være en fest, og han skal levere en stor præstation. Hvis det er det, jeg ønsker, så forestil jer, hvor meget han selv ønsker det, siger Ranieri til klubbens hjemmeside.

Dermed byder sommeren også på en spændende tid for Daniele De Rossi, der skal beslutte sig for om karrieren er slut, eller om han skal fortsætte et par sæsoner, som han selv mener han har i sig.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik