Fodbold nyheder

Dansker tror på pokaltriumf

Af Mikkel Overgaard

Daniel Wass er optimistisk forud for den spansk Copa Del Rey-finale lørdag aften.

FC Barcelona har muligheden for The Double med en sejr over Valencia. En yderst imponerende sæson i La Liga, hvor holdet sluttede med historiske 19 point foran Real Madrid. Dog også en sæson, der vil blive husket for, det store nederlag til Liverpool i Champions League-semifinalen. Dermed missede det spanske storhold også chancen for The Treble.

Selvom Barcelona er storfavoritter til aftenens opgør, så er Valencia optimistiske. Den danske landsholdsspiller, Daniel Wass, har været en indflydelsesrig spiller på det spanske tophold i denne sæson, hvor han har spillet 49 kampe indtil videre. Valencia nåede til slut i sæsonen at overhale Getafe og dermed sikre sig Champions League-kvalifikation i næste sæson.

Daniel Wass tror også at den gode sæson, kan være med til at de kan slå Barcelona i Copa Del Rey-finalen:

- Jeg synes, at vi i de kampe, vi har spillet mod Barcelona i denne sæson, har haft godt styr på dem. Vi spillede 1-1 hjemme efter en god kamp og spillede 2-2 på udebane, hvor vi endda var foran 2-0.

Yderligere kommer han med en sluttelig selvsikker bemærkning:

- Er der et hold, som kan slå Barcelona i en pokalfinale i denne sæson, så er det os, sagde Wass til bold.dk.

Klokken 21.00 lørdag aften skydes Copa Del Rey-finalen mellem Barcelona og Valencia i gang på Estadio Benito Villamarín i Sevilla. Kampen der vil afgøre, hvem der løber med pokaltitlen i Spanien i 2019.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik