Fodbold nyheder

- Jeg kan blive ligeså god som Hazard

Af Silas Stage

Christian Pulisic mener, at han kan blive ligeså god som Chelsea-stjernen Eden Hazard.

Eden Hazard ligner mere og mere en færdig mand i Chelsea og mere og mere den nye mand i Real Madrid. De har dog måske fremtiden for plads med amerikanske Christian Pulisic, der er blevet hentet på en forhåndsaftale for omkring 500 millioner. I hvert fald mener han selv, at han har kvaliteterne til at nå Hazards niveau.

- Naturligvis, jeg ønsker at jeg kan blive den bedst mulige spiller, fortalte Pulisic i et eksklusivt interview med Sky Sports.

- Det er derfor, jeg arbejder så hårdt hver eneste dag, og hvorfor jeg tænkte, at det var nødvendigt for mig at tage dette næste trin i min karriere og spille her. Jeg har så meget mere at lære som spiller, og jeg glæder mig til at se, hvad fremtiden indeholder.

Christian Pulisic har spillet en stor rolle i Dortmunds hjemlige succes, der har udmøntet sig i en 2. plads – kun overgået af suveræne Bayern München. Christian Pulisic selv har sendt bolden i nettet syv gange og assisteret sine holdkammerater seks gange, og det er en udvikling som den lynhurtige amerikaner at kunne tage med videre – sammen med en masse ydmyghed.

- Jeg synes, at jeg har en lignende spillestil med en offensiv og kreativ mentalitet ligesom ham, han er meget hurtig og eksplosiv.

- Der er en masse at lære fra ham. Det ville være et fantastisk mål at se, hvad han gør. Alle kan se, at han er en utrolig spiller, og det ville være en ære at spille med ham. Vi ser hvad der sker, men uanset hvad er jeg glad for at blive en Chelsea-spiller.

Christian Pulisic er Chelseas seneste transfer og måske også den sidste i et stykke tid, hvis Chelsea ikke får medhold i deres forsøg på at få forsinket deres transferkarantæne.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik