Fodbold nyheder

Torsdagens engelske rygter

Af Silas Stage

Manchester United har en plan uden David de Gea, og så går Manchester City på jagt endnu en gang.

Den tidligere Chelsea-anfører John Terry, der i øjeblikket er assisterende manager i Aston Villa, taler med Middlesbrough om at blive deres nye manager. (Talksport)

Manchester City er tæt på at lukke handlen med den 24-årige portugisiske back Joao Cancelo. Backen er prissat af sin nuværende klub Juventus til omkring 450 millioner. (Record)

Atletico Madrid og Napoli er interesserede i at hente Tottenhams engelske højreback Kieran Trippier. (Mirror)

Spurts har afgivet et bud på omkring 85 millioner for Leeds Uniteds 18-årige fløjspiller Jack Clarke. (Mail)

Argentinske Sergio Romero bliver førstemålmand i Manchester United, hvis spanieren David de Gea forlader klubben i stedet for at bruge penge på en erstatning. (Mail)

Everton, West Ham og Manchester United har budt ind på chancen for at leje den hollandske Marseille-spiller Kevin Strootman. (Sky Sports)

Antonio Conte vil forsøge at hente Manchester Uniteds belgiske angriber Romelu Lukaku, når italieneren starter trænergerningen i Inter. (Times)

Liverpool er tæt på at hente den 16-årige polske målmand Jakub Ojrzynski fra Legia Warsawa for cirka 1.8 millioner. (Liverpool Echo)

Wolverhampton ligger i spidsen i jagten på maliske angriber Moussa Marega fra Porto i en handel omkring 250 millioner. (Mirror)

Burnley vil slå klubbens transferrekord ved at hente forsvarsspilleren Craig Dawson fra West Brom for cirka 120 millioner. (Sun)

Newcastle, Southampton og Brighton ønsker alle at hente den 22-årige fløjspiller Harry Wilson, men Liverpool kræver omkring 220 millioner for waliseren. (Sky Sports)

Den nye Brighton-manageren Graham Potter ønsker at hente den engelske højreback Reece James på en lejeaftale. Den 19-årige forsvarsspiller spiller i Chelsea. (Sun)

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik