Fodbold nyheder

12 mulige Liverpool-handler

Af Jakob Hansen

Liverpool har haft en forrygende sæson, men vil sandsynligvis gå efter at hente en eller to spillere til den kommende sæson.

Article image
Ritzau-Scanpix

Et nederlag i 38 kampe og alligevel intet mesterskab. Det var realiteten for Liverpool i årets Premier League, men klubben har dog fortsat mulighed i Champions League, hvor man i finalen står overfor landsmændene fra Tottenham. Selvom Liverpool har en forholdsvis bred trup, vil Jürgen Klopp højest sandsynligt stadig være aktiv på transfermarkedet denne sommer. Den tyske manager leder blandt andet efter en angriber, som kan erstatte Daniel Sturridge, hvis kontrakt udløber efter sæsonen. Daily Mail har samlet 12 spillere, som Liverpool har vist interesse i.


Bertrand Traore (Lyon)
Den tidligere Chelsea-spiller Bertrand Traore har eftersigende været på Liverpools radar i flere omgange. Den 23-årige kantspiller har scoret syv mål i 33 Ligue 1-kampe denne sæson.


Maxwell Cornet (Lyon)
Endnu en Lyon-spiller på listen. Maxwell Cornet scorede tre mål i Champions League for franskmændene i år, og det skulle have vækket interessen fra Liverpool.


Samuel Chukwueze (Villareal)
Den blot 20-årige nigerianer Samuel Chukwueze er et af mange store talenter i La Liga i øjeblikket. Han har spillet 26 La Liga-kampe og ni Europa League-kampe for Villareal i denne sæson, og Liverpool har altså været nævnt blandt bejlerne til kantspilleren.


Ryan Fraser (Bournemouth)
25-årige Ryan Fraser har haft en fremragende sæson i Bournenouth, hvor skotten nettede syv gange og lagde op til 14 mål i 38 Premier League-kampe. Det har fået flere store klubber til at jagte skotten, hvor Liverpool, Manchester United og Arsenal angiveligt fører kapløbet.


Hakim Ziyech (Ajax)
En af de største profiler på Ajax-holdet i år, hvor Hakim Ziyech har imponeret alt og alle. 21 mål og hele 24 oplæg i 49 kampe denne sæson er ikke til at spøge med, og han har før været nævnt som mulig erstatning til Sadio Mane, hvis Liverpool ender med at sælge ham til sommer.


Timo Werner (RB Leipzig)
Timo Werner har været en profil i Bundesligaen i mange år, og Liverpool har været kædet sammen med tyskeren over flere omgange. Jürgen Klopp har et godt øje til angriberen, men Leipzig kræver en stor sum penge, hvis de skal sælge deres stjernespiller.


Joao Felix (Benfica)
Joao Felix er et af de varmeste navne i Europa i øjeblikket. Den 19-årige offensivspiller har scoret 18 gange i 33 kampe denne sæson, og derfor skal man have den store pengesum frem, hvis man vil have fingrene i portugiseren. Liverpool kan forvente stor konkurrence, hvis de ender med at gå efter stortalentet.


Nicolas Pepe (Lille)
Flere Premier League-klubber har været kædet sammen med Nicolas Pepe. Angriberen står noteret for 22 mål og 11 oplæg i den franske liga denne sæson, og spørgsmålet er, om Liverpool vil betale den høje pris, som Pepe sandsynligvis bliver solgt for.


Julian Brandt (Bayer Leverkusen)
Julian Brandt bliver i øjeblikket nævnt i sammenhæng med Dortmund, men Liverpool og Jürgen Klopp skulle altså også have haft øje på tyskeren. Det virker dog meget sandsynligt, at Brandt snart præsenteres i Dortmund, og derfor kan Liverpool nok godt sløjfe ham fra ønskelisten.


David Neres (Ajax)
David Neres er på bloggen i mange store europiske klubber. Sammen med resten af Ajax-holdet har han haft en fremragende sæson, og det er ikke uden grund, at Liverpool før har vist interesse i brasilianeren.


Felipe Anderson (West Ham)
Felipe Anderson er endnu en kantspiller på listen. Brasilianeren har haft en god sæson i West Ham, og det har eftersigende vækket interessen fra flere af de større Premier League-klubber, hvor Liverpool skulle være en af dem.


Maxi Gomez (Celta Vigo)
Liverpool skulle have spurgt til Maxi Gomez tidligere i denne sæson. Den 22-årige angriber har nette 13 gange i 35 La Liga-kampe denne sæson, og Arsenal skulle også følge Gomez på tæt hold.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik