Fodbold nyheder

Onsdagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Petr Cech skal være sportsdirektør i Chelsea, mens Arsenal planlægger at erstatte den tjekkiske målmand. David de Gea har desuden takket nej til en ny kontrakt i Manchester United.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den afgående Arsenal-målmand Petr Cech vender tilbage til Chelsea, hvor han skal være sportsdirektør. (Sky Sports)

Arsenal har planer om at hente Dynamo Dresdens tyske U21-landsholdsnålmand Markus Schubert på en fri transfer. Det er meningen, at den unge tysker skal erstatte Petr Cech. (Bild)

Chelsea-manageren Maurizio Sarri står på ønskelisten i Juventus, som leder efter en erstatning for den afgående træner Massimiliano Allegri. AS Roma er dog også interesserede i den italienske manager. (Sky Sports)

Derby-manageren Frank Lampard kan dog også tænkes at vende tilbage til Chelsea for at erstatte Maurizio Sarri, mens Juventus også har øje på Lazio-træneren Simone Inzaghi. (Sky Sport Italia)

Chelsea vil ikke stå i vejen for et managerskifte, hvis Juventus tilbyder at betale i omegnen af 40 millioner kroner i kompensation. (Telegraph)

Newcastle kan være interesserede i Manchester Uniteds Juan Mata, som har kontraktudløb med ”The Red Devils” denne sommer. (Sun)

Manchester United er interesserede i Ivan Rakitic, som FC Barcelona er villige til at sælge. (Express)

Manchester United er parate til at give et formelt bud på Newcastle-midtbanespilleren Sean Longstaff. ”The Red Devils” er også tæt på at købe Swanseas 21-årige kantspiller Daniel James for 130 millioner kroner. (ESPN)

Manchester United skal betale 425 millioner kroner, hvis de vil have fingrene i den ombejlede Crystal Palace-højreback Aaron Wan-Bissaka. (Mirror)

Manchester United-målmanden David de Gea har afvist en kontraktforlængelse. Hans nuværende kontrakt udløber i sommeren 2020. (Sun)

Manchester United har planer om at tilbyde Paul Pogba anførerbindet i et forsøg på at holde på den prominente franskmand. (ESPN)

Tottenham har indstillet jagten på Crystal Palace-angriberen Wilfried Zaha. Spurs er således ikke indstillede på at betale værdisætningen på 850 millioner kroner. (Evening Standard)

Tottenham har holdt møder med den 22-årige Celta Vigo-angriber Maxi Gomez, som er udstyret med en frikøbsklausul på 365 millioner kroner. (Star)

Leicester er interesserede i Luton Towns 19-årige venstreback James Justin. (Mail)

Newcastle og West Ham overvejer at byde på Club Brugges brasilianske angriber Wesley Moraes. (Mirror)

Cameron Toshack – den 49-årige søn af den tidligere Swansea og Real Madrid-manager John Toshack – er en af kandidaterne til at blive ny Swansea-manager. (Mail)

Derby County-manageren Frank Lampard vil forsøge at hente hans tidligere holdkammerat Gary Cahill til Derby, hvis ”The Rams” slår Aston Villa i Championship playoff-finalen og dermed sikrer sig oprykning til Premier League. (Mirror)

Manchester Uniteds sæsonkort til 2019/20-sæsonen er blevet udsolgt på rekordtid. (Mail)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik