Fodbold nyheder

Chelsea skylder Conte 75 millioner kroner

Af Daniel Fisker

Det står efter en retssag klart, at Chelsea skylder klubbens tidligere manager Antonio Conte 75 millioner kroner.

Article image
Ritzau-Scanpix

Antonio Conte, som vandt Premier League og FA Cuppen i løbet af de to år, hvor han var Chelsesa-manager, har været involveret i en bitter afsked med klubben.

Den italienske manager blev fyret sidste sommer, hvorefter han tog hul på et retsligt efterspil mod ”The Blues”. Conte fastholdt i den forbindelse, at han var blevet behandlet uretfærdigt.

Antonio Conte har været forhindret i at påtage sig et nyt job i de sidste 12 måneder, hvorfor han har forlangt at få det sidste år af sin løn udbetalt.

Dette krav har ifølge Mirror resulteret i en retssag, som har givet den 49-årige italiener medhold. Chelsea skylder dermed klubbens tidligere manager, hvad der svarer til cirka 75 millioner kroner.

Hvis Chelsea nægter at betale kompensationen til Antonio Conte, så kan sagen ende i den engelske højesteret.

Afgørelsen i Conte-sagen betyder ifølge Mirror, at Chelsea i alt er blevet tvunget til at betale mere end 750 millioner kroner i kompensation til fyrede managere, siden Roman Abramovich overtog klubben i 2003.

Antonio Conte har været arbejdsløs, siden han blev fyret i Chelsea. I øjeblikket sender rygterne dog den italienske manager tilbage til Italien, hvor han ifølge rygterne skal overtage trænerjobbet i Inter.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik