Fodbold nyheder

Frank Onyeka forlænger med FC Midtjylland

Af Ryan Svale

21-årige Frank Onyeka har sat sin underskrift på en femårig forlængelse med de nykårede pokalmestre.

21-årige Frank Onyeka og FC Midtjylland forlænger samarbejdet. Således har den nigerianske midtbanespiller forlænget sin aftale med klubben frem til sommeren 2024. Hovedpersonen er glad for forlængelsen:

- Jamen, jeg er meget glad. Selvfølgelig. FC Midtjylland er en fantastisk klub at være i både som spiller og menneske, og jeg ser frem til at fortsætte min udvikling i de kommende år, siger Frank Onyeka og fortsætter.

- Jeg fortsætter med at arbejde stenhårdt, og mit mål er at blive en fast del af startformationen i klubben. Det har været et fornuftigt forår for mig, så det er et godt afsæt til de kommende års arbejde, siger Frank Onyeka.

Også klubbens sportschef Svend Graversen er glad for forlængelsen og kalder Onyeka for en hårdtarbejdende og fysisk stærk spiller, som de seneste måneder for alvor har manifesteret sig på Superligaholdet.

- Vi taler om en spiller, der igennem flere sæsoner har udviklet sig meget positivt i vores miljø, og på det seneste er han for alvor trådt i karakter. På længere sigt ser vi ham som en del af vores centrale midtbane, og vi ved, han er et ydmygt menneske, som vil arbejde hårdt for at nå sine mål, siger Svend Graversen.

Frank Onyeka kom til FC Midtjylland fra FC Ebedei i Nigeria i 2015 og har siden spillet 47 kampe for FC Midtjylland.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik