Fodbold nyheder

Er Mbappes fremtid afklaret?

Af Silas Stage

Den 20-årige stjernespillers fremtid er blevet afklaret. I hvert fald hvis man tror på PSG.

Article image
Ritzau-Scanpix

Kylian Mbappe er et af de mest eftertragtede navne på den europæiske fodboldscene, hvor både Real Madrid og det meste af Premier League er nævnt som fremtidige destinationer for den unge franskmand. Nu vender skuden, og hvis man skal tro de seneste forlydender og ikke mindst Paris Saint-Germain selv, så beholder de deres 20-årige stjerneskud.

- Vores fælles historie vil fortsætte næste sæson, har den franske hovedstadsklub udtalt ifølge BBC Sport.

Udtalelsen fra klubben kommer i kølvandet på nogle meget kryptiske udtalelser fra Mbappe selv i løbet af takketalen, da han vandt prisen som sæsonens bedste spiller i Ligue1.

- Det er et meget vigtigt øjeblik for mig. Jeg er kommet til et vigtigt punkt i min karriere, sagde den 20-årige ifølge Telegraph.

- Jeg håber, at det muligvis kan være i Paris Saint-Germain, det ville være dejligt. Og måske et andet sted med et nyt projekt.

Kylian Mbappes personlige trofæ som sæsonens spiller er bestemt ikke tilfældigt. Den 20-årige har scoret hele 32 mål og lavet ni assists i 28 kampe i Ligue1. Kylian Mbappe huskes måske også for at blive den dyreste teenager og næstdyreste spillertransfer nogensinde, da hans lejekontrakt fra AS Monaco blev gjort permanent for en sum omkring 1 milliard.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik