Fodbold nyheder

Så billigt bliver EM 2020

Af Mikkel Overgaard

UEFA har offentliggjort en ny politik, der skal fokusere på fansene til den kommende EM-slutrunde

En million billetter vil blive sat til salg for 375 kr. eller mindre til 44 af de 51 kampe i EM 2020. Dette kommer på bagkant af, at UEFA er blevet kritiseret for at tage for høj billetpris på bl.a. Champions League-finalen og Europa League-finalen.

Om små tre uger åbner første runde af billetreservationen for fans, hvor omkring 1,5 millioner billetter bliver sat til salg. Det er en stigning på 50% i forhold til det antal billetter, som blev frigivet til fans under sidste EM-slutrunde i Frankrig i 2016.

Næste billetrunde afholdes senere på året i december, hvor 20 af de 24 hold til EM-slutrunden er fundet. Hvorefter den sidste del af billetterne vil blive frigivet i april næste år, hvor de sidste fire deltagende lande er fundet.

Yderligere vil der blive sat 40.000 billetter til salg for under 750 kr. til henholdsvis semifinale og finalen på Wembley. Dermed er der forsøgt at få så mange fans, som overhovedet muligt på diverse stadions, når EM 2020 afvikles i 12 forskellige byer med bl.a. København som en af disse.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik