Fodbold nyheder

Lumb sikrer overlevelse i Horsens

Af Obaida El-Itr

AC Horsens spillede uafgjort mod Vendsyssel FF og er dermed sikret endnu en sæson i Superligaen.

Første kamp mellem de to mandskaber endte med en Horsens-sejr i Vendsyssel, og derfor skulle gæsterne i dag mindst score et mål.

Begge hold stod godt defensivt de første 30 minutter, og et skud på mål fra Michael Lumb efter 20 minutter, var det farligste forsøg.

Efter 30 minutter var det igen Lumb som var i fokus - denne gang mere kynisk. Kantspilleren kom først på et indlæg, og sendte kuglen ind bad Vendsyssel-målmanden. 1-0.

Vendsyssel skulle nu op og jagte to mål, men Horsens-defensiven stod solidt i størstedelen af kampen. Vendsyssel kom ikke frem til de store chancer, men med tiden kom de tættere på Horsens-målet.

10 minutter før tid faldt en nedfaldsbold for fødderne af Søren Henriksen efter et indkast. Henriksen sendte et kraftfuldt skud afsted, og så var Vendsyssel på 1-1.

Vensyssel lykkedes ikke med at finde vej til nettet endnu gang før slutfløjt, og dermed skal de ud i en ny playoff-runde om nedrykning mod tredjepladsen fra 1. division. Horsens overlever og er sikret endnu en sæson i den bedste række.


Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik