Fodbold nyheder

- Selvfølgelig er jeg her til næste år

Af Daniel Fisker

Edinson Cavani har forsikret om, at han også spiller i Paris Saint-Germain til næste år.

Det har været en svær slutning på sæsonen for Paris Saint-Germain, som blev mestre allerede for en måneds tid siden. Den franske hovedstadsklub vandt dog lørdag aften 4-0 over Dijon i sæsonens sidste hjemmekamp.

Edinson Cavani scorede kampens andet mål efter blot fire minutters spil, efter at Angel Di Maria havde bragt PSG i front, hvilket bragte den 32-årige angriber op på 23 sæsontræffere.

Cavani har kontraktudløb efter næste sæson, hvilket har sat gang i rygterne, som blandt andet sender angriberen fra Uruguay tilbage til Napoli. Cavanis agent har dog afvist alle rygter om en afsked med PSG.

Nu har hovedpersonen selv forsikret om, at han i hvert fald også spiller på Parc des Princes i næste sæson. han vil først og fremmest respektere hans kontrakt, inden han tænker på en ny klub.

- Det er smukt (at være Ligue 1-mestre, red.). Det er den slags ting, man husker på, udtaler Edinson Cavani ifølge Canal+.

- Fansene giver os kærlighed. Det er smukt. Jeg takker dem. Fremtiden? Jeg vil først og fremmest respektere min kontrakt.

- Jeg kan godt lide denne klub og denne by. Jeg er glad med min familie. Fodbold afhænger ikke kun af mig, men jeg vil gerne blive her og færdiggøre min kontrakt.

- En retur til Napoli? Nej, jeg siger ikke noget. Selvfølgelig er jeg har også til næste år.

Edinson Cavani, som kom til Paris fra Napoli i 2013, er den franske hovedstadsklubs alletiders topscorer. Han har vundet fem Ligue 1-titler, fem Coupes de la Ligue-titler og fire Coupes de France-titler.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik