Mikkel Overgaard

Zlatan Ibrahimovic igen kontroversiel

Den svenske angriber har fået tildelt to dages karantæne efter en hændelse i sidste kamp mod New York City.
MLS offentliggjorde i går, at de straffer Zlatan Ibrahimovic for ”voldelig adfærd” med to kampes karantæne. Zlatan Ibrahimovic har fået de to kampes karantæne, efter han fremstår på video til at gribe fat i målmand Sean Johnsons nakke.

Den kontroversielle svensker havde lige lobbet bolden over New York-målmanden, Sean Johnson, hvorefter de to spillere kom i en infight.

Målmanden selv, Sean Johnson, udtalte efter kampen:

- Zlatan er en talentfuld spiller, han ved, hvad han laver. Han er en klog mand, men det er en del af fodbold. Jeg ville også være frustreret, hvis jeg var ham. Man kan ikke bebrejde ham for at være frustreret så sent i kampen.

New York City endte med at besejre Los Angeles Galaxy med cifrene 2-0, hvilket også ligger til grund for angriberens frustration.

Dette er blot én af flere hændelser, som Zlatan Ibrahimovic har været indblandet i denne måned. Tidligere på måneden kom han i dommerens sorte bog for at forsøge at filme sig til et straffespark mod Colombus Crew, hvor holdet også tabte. Også forsvarsspilleren fra Real Salt Lake, Nedum Onuoha, har beskyldt ham for truende adfærd, som også fortalte, at flere spillere frygtede den høje svenske angriber.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER