Fodbold nyheder

Rivaldo: Jesus skal væk fra City

Af Obaida El-Itr

Gabriel Jesus er, ifølge den brasilianske legende Rivaldo, for god til at sidde på bænken. Han råder landsmanden til at forlade Manchester City.

Selvom Gabriel Jesus i januar beskrev Manchester City som sit ’hjem’, indrømmede han i april, at han har været frustreret over at sidde på bænken. Tidligere på sæsonen udfordrede Guardiola ham også til at forbedre sine præstationer og kæmpe for sin plads.

Ifølge en af Brasiliens største spillere nogensinde er det på tide, at City-angriberen kigger sig efter andre muligheder.

- Gabriel Jesus har ikke været så indflydelsesrig denne sæson, som han var i den sidste, og jeg tror, han har to muligheder. Han er ung, og derfor kan han blive i Manchester City og håbe på flere chancer, eller kan forlade klubben og blive en fast del af start 11’eren i en anden topklub, siger Rivaldo til Betfair.

- Jeg ser den sidste mulighed som den bedste løsning. I City har han opnået erfaring og modenhed, og jeg mener, han er klar til en ny udfordring, hvor han muligvis vil blive en vigtig del af holdet.

22-årige Jesus har haft 46 optrædener for City i denne sæson, og er blot startet inde i 20 kampe. 19 mål er det blevet til.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik