Fodbold nyheder

Avis:
Guardiolas vilde transferplaner

Af Daniel Fisker

Daily Mail rapporterer, at Pep Guardiola har planer om at hente en forsvarsspiller, to midtbanespillere og en angriber til Manchester City.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester City-manageren Pep Guardiola har ifølge Daily Mail planer om at hente fire spillere til Etihad Stadium i en indkøbsfest, som ifølge den engelske avis kan ende med at koste ”The Citizens” mere end 1,7 milliard kroner.

Atlético Madrids centrale midtbanespiller Rodrigo står efter sigende højt på Guardiolas ønskeliste. Det er meningen, at den 22-årige spanier skal være en langsigtet erstatning for 34-årige Fernandinho.

Manchester Citys sportsdirektør Txiki Begiristain har personligt forhørt sig om Rodrigo, som er udstyret med en frikøbsklausul på 515 millioner kroner.

Manchester City har længe været interesserede i Eintracht Frankfurt-angriberen Luka Jovic, mens der efter sigende også er en blomstrende interesse for Benficas offensive stortalent Joao Felix.

Luka Jovic, som er værdisat til 430 milloner kroner, står efter sigende på ønskelisten i mange topklubber – blandt andre i Real Madrid. Det er dog usandsynligt, at Frankfurt-klubben vil sælge den serbiske angriber, hvis de kvalificerer sig til europæisk fodbold i næste sæson.

Daily Mail skriver derudover, at Manchester City ikke længere er interesserede i Leicesters venstreback Ben Chilwell, fordi Guardiola i stedet prioriterer at hente en ny midterstopper til klubben.

Manchester City-anføreren Vincent Kompany har endnu ikke underskrevet en kontraktforlængelse, mens døren tilsyneladende også står på klem for Nicolas Otamendi, Fabian Delph og Eliaquim Mangala.

Leicester-forsvareren Harry Maguire står derfor højt på Guardiolas ønskeliste, selvom han også rygtes til Manchester United, mens Ajax’ teenageanfører Matthijs de Ligt også er en mulighed.

Den 19-årige hollænder nærmer sig dog ifølge rygterne et skifte til Barcelona, hvorfor Guardiola har indrømmet, at det bliver svært at lokke teenageren til Manchester.

Pep Guardiola er dog også interesseret i en kreativ midtbanespiller. Den interesse bliver efter al sandsynlighed skærpet, hvis Ilkay Gündogan forlader klubben.

Olympique Lyons 20-årige midtbanespiller Houssem Aouar, som leverede en solid præstation, da Manchester City mødte den sydfranske klub i Champions League-gruppespillet, står i den forbindelse højt på Guardiolas ønskeliste.

Det er dog muligt, at udsigten til en eventuel transferkarantæne for indflydelse på Pep Guardiolas transferplaner.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik