Mikkel Overgaard

Champions League-profils skifte udsat?

Matthijs De Ligts agent, Mino Raiola, er af FIFA blevet suspenderet og må ikke agere på transfermarkedet de kommende tre måneder.
Som Indkast.dk skrev tidligere på ugen er den 19-årige Ajax-anfører Matthijs De Ligt et brandvarmt transferemne, hvor både topklubber i England og Spanien har meldt sig på banen. Sagen har dog fået en uventet drejning med et uheldigt fokus på den ombejlede agent Mino Raiola.

Mino Raiola står som et af de mest kendte navne blandt fodboldagenter med, foruden Matthijs De Ligt, spillere som Paul Pogba, Zlatan Ibrahimovic, Mario Balotelli og stortalentet Moise Kean i sin stald. Den italiensk-hollandske agent skulle angiveligt kræve 20 % af en kommende transfersum ved et salg af Matthijs De Ligt, modsat de normale 5-10 %.

Stortalentet Matthijs De Ligt skulle ellers ifølge den spanske avis MARCA være tæt på en aftale med de spanske mestre FC Barcelona på en transfersum omkring 520 millioner kroner, hvor han gør følgeskab med holdkammeraten Frenkie De Jong, der tidligere på året skrev kontrakt med den spanske storklub. Også Manchester United skulle ifølge The Mirror være desperate efter at hente en central midterforsvar til klubben denne sommer, hvor Leicesters Harry Maguire skulle figurere i toppen af listen sammen med den unge hollandske Ajax-anfører.

En sådan mulig transfer ses dog vanskelig, da FIFA slår fast, at straffen til Mino Raiola først er udstået i slutningen af transfervinduet. Årsagen til suspenderingen fremgår til at være et skifte af spilleren Gianluca Scamacca fra den italienske klub Sassuolo til den hollandske klub Zwolle.

Flere store transfersagaer om profiler fra denne sæsons Champions League kan dermed være udsat på ubestemt tid.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER