Fodbold nyheder

Firmino afslører hemmelighed bag succes

Af Silas Stage

Den brasilianske Liverpool-stjerne har afsløret hemmeligheden bag samarbejdet mellem angrebskollegaerne.

Forud for det uhyre vigtige opgør mellem Liverpool og Chelsea fortæller Roberto Firmino om, hvordan ham, Mohamed Salah og Sadio Mané har formået at være så giftige i de seneste år. Hemmeligheden er utrolig simpel og kræver ikke det store detektivarbejde. Hemmeligheden er… ja, benhårdt arbejde.

- Alt det her kommer af arbejde dag ind og dag ud, af arbejde sammen hver dag. Vi har været sammen næste tre år nu. Vi vokser blot for hver dag, der går. I træningspassene, i kampene, vi kender allerede hinanden fantastisk godt, og jeg håber, at vi kan fortsætte på den måde, fortalte Roberto Firmino til Skysports.

Bolden ruller meget snart på Anfield i det, der betegnes som den sværeste af de tilbageværende opgaver for Liverpool i jagten på det første engelske mesterskab i 29 år. Modstanderen er Chelsea, der har alt og spille for med en placering midt i orkanens øje, hvor der er blot er fire point fra Tottenham på 3. pladsen til Arsenal på 6. pladsen.

Udover en svær modstander vil ét forfærdeligt øjeblik sidde i Liverpool-spillerens hoveder. Øjeblikket, hvor Steven Gerrard gled, og Demba Ba scorede til 1-0. En kamp der endte med et 0-2-nederlag til Liverpool og kostede måske mesterskabet. Manden der til gengæld kan sikre Liverpool-sejren i år, er Mohamed Salah, der scorede sit første mål i otte kampe i sidste weekend med en scoring mod Southampton. Og ham mener Firmino er vigtig.

- Det er meget vigtigt, at han scorer og hjælper os med at vinde kampe. Det er meget vigtigt for ham at score igen, fordi det er noget tid siden han sidste har scoret.

Det vigtige opgør mellem Liverpool og Chelsea starter kl. 17.30 på Anfield.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik