Fodbold nyheder

- Vi stiller nok med reserverne mod City

Af Daniel Fisker

Cardiff City-manageren Neil Warnock overvejer at stille med et reservehold, når oprykkerne onsdag aften besøger Manchester City.

Chelsea tilkæmpede sig en af sæsonens mest kontroversielle sejre, da de søndag besøgte Cardiff City. Maurizio Sarris tropper havde ellers kurs mod et nederlag. Efter 85 minutters spil lød dog startskuddet til et særdeles kontroversielt comeback.

Marcos Alonso sendte et hjørnespark ind i Cardiff-feltet, som Cesar Azpilicueta headede i netmaskerne. Problemet med udligningen var dog, at den spanske forsvarsspiller var offside, da han steg til vejrs. Situationen blev dog endnu mere frustrerende få minutter senere.

Den danske Cardiff-angriber Kenneth Zohore havde kurs mod Chelsea-målet, da han blev nedlagt af Antonio Rüdiger. Han så ud til at være sidste mand, hvilket kampens dommer Craig Pawson kun takserede til et gult kort.

Ruben Loftus-Cheek sikrede herefter Chelsea tre point med 2-1-målet, som blev scoret i søndagskampens absolut døende minutter. Resultatet virkede uretfærdigt, fordi Cardiff i store dele af kampen havde krammet på Chelsea. Cardiff-manageren Neil Warnock kunne da heller ikke holde følelserne tilbage, da kampen blev fløjtet af.

- Den største og bedste liga i verden, men måske de værste dommere i øjeblikket, udtalede Nick Warnock ifølge Sun.

- Udligningen var i virkeligheden sejrsmålet, og hvis man ikke kan se den offside, så ved jeg ikke, hvorfor vi overhovedet var med i kampen.

Neil Warnock var ikke alene utilfreds med Chelsea-kampens forløb. Den rasende 70-årige manager løftede desuden sløret for, at han overvejer at stille med et reservehold i onsdagens kamp mod Manchester City, fordi det ikke gør en forskel, hvem der spiller.

- Vi får det ene tilbageslag efter det andet. Jeg bruger nok U23-holdet på onsdag mod Manchester City, hvor vi skal forsøge at begrænse dem til 10-11 mål.

- Det er ligegyldigt, hvem der spiller i øjeblikket. Det afgørende er, hvem der har et flag og en fløjte.

- Jeg er blevet sparket ned den ene gang efter den anden i denne sæson – det er spillerne også – men vi har altid rejst os igen. Vi stiller nok med U23-holdet hos Manchester City, så vi kan forberede os til kampen mod Burnley.

Det er sket før, at en manager bevidst har valgt at stille med reserverne. Mick McCarthy, som dengang stod i spidsen for Wolverhampton, skiftede ti spillere i sin startopstilling inden en kamp mod Manchester Untied, hvilket resulterede i en bøde på omkring 450.000 kroner.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik