Fodbold nyheder

En advarsel for Thibaut Courtois

Af Kasper Kristensen

Med tvivlsomme præstationer samt Zinedine Zidanes comeback til Real Madrid er Thibaut Courtois under pres for at beholde sin plads i startopstillingen, det skriver den spanske sportsavis, Marca.

Thibaut Courtois ankom til ”Kongeklubben” fra Chelsea, og har været anset som en af verdens bedste målmænd. I samme grad som resten af truppen, har Courtois ikke formået ikke at levere nok toppræstationer, som han eksempelvis leverede til sommerens VM.

I returopgøret mod Ajax scorede Lasse Schöne et flot frissparksmål, mens der blev stillet en masse tvivlsspørgsmål om Courtois' præstation.

Under Zinedine Zidanes periode – inden han vendte tilbage igen – vandt Real Madrid tre Champions League-mesterskaber i streg med den costaricanske målmænd, Keylor Navas, i startopstillingen.

Efter Cristiano Ronaldos skifte til Juventus samt Zinedine Zidanes opsigelse før sommerferien har Real Madrid haft store spillemæssige problemer. Kritikken har ikke udelukkende ligget på den belgiske målmand, og holdets store profiler som Marcelo, Modrić og Kroos har også været under en heftig kritik i denne sæson.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik