Fodbold nyheder

Willian: Hazard snakker ikke om skifte

Af Obaida El-Itr

Selvom Real Madrid er drømmedestinationen for Eden Hazard, er et skifte til Real Madrid ikke noget, han har foran holdkammeraterne.

Efter Zidanes hjemkomst til Real Madrid er rygterne om Hazards fremtid blusset op igen. Det er ingen hemmelighed, at Hazard flere gange har udtrykt sin store beundring for den franske træner, og belgieren har også tidligere udtalt, at hovedstadsklubben er hans drømmedestination.

Eden Hazard står angiveligt også øverst på den franske træners ønskeliste, og alt peger på, at Real Madrid vil forsøge sig med et kæmpe bud på Chelsea-stjernen til sommer. Ifølge brasilianske Willian ønsker Hazard bare at spille for Chelsea, og han har aldrig snakket om et skifte til Real Madrid.

- Det er svært at forudse, og jeg håber virkelig, at han bliver hos os, men i fodbold ved man aldrig, hvad der kan ske. Eden er en fantastisk spiller og en af de bedste spillere i verden. Han er også min ven, siger Willian til Daily Mail.

Selvom Eden Hazard flere gange har snakket om Real Madrid, når han har optrådt i medierne, så er det ikke noget belgieren snakker om i omklædningsrummet.

- Der er ingen tvivl om, at han er fokuseret på Chelsea. Han elsker at spille her, og han ønsker at hjælpe klubben med at vinde. Han har aldrig snakket om Real Madrid. Han vil bare fortsætte med at spille i Chelsea, siger brasilianeren.

Hazard har været i Chelsea siden 2012. Han har spillet 338 kampe og scoret 105 mål, siden sin ankomst.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik