Fodbold nyheder

- Han skal lære af Ronaldo og Lukaku

Af Daniel Frimor

Unge Marcus Rashford har to fortrinlige forbilleder i Cristiano Ronaldo og Romelu Lukaku, mener Ole Gunnar Solskjær.

Marcus Rashford var iskold fra ellevemeterpletten da han eksekverede sit første straffespark i Manchester United-trøjen og sendte 'De Røde Djævle' videre til Champions League-kvartfinalen på bekostning af Paris Saint-Germain.

Men spørger man den midlertidige manager i United, Ole Gunnar Solskjær, så kan Rashford med fordel kigge på en tidligere og en nuværende United-stjerne for at blive endnu bedre til at afslutte:

- Jeg bliver ved med at drille ham (Rashford, red.) med, at han burde score lige så mange mål som Lukaku. Man skal også score på de simple 'tap ins' som Romelu har scoret et par stykker af på det seneste, udtaler nordmanden ifølge Sky Sports.

Solskjær opfordrer især Rashford til at kigge på hvordan Cristiano Ronaldo har forbedret sin afslutningsevne fra sine unge dage i Manchester og op til nu i Juventus:

- Rashfords mål er ofte de her 'supermål', og han har også en fænomenal sparketeknik, men se på hvordan Cristiano Ronaldo har ændret sig fra han var ung og til nu. Han scorer mere inde i målfeltet, og det skal Rashford også lægge til sit spil.

Marcus Rashford har spillet 159 kampe for Manchester United med 43 mål til følge.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik