Fodbold nyheder

Underholdende deler på Old Trafford

Af Kasper Duelund Jensen

Vi fik ingen vinder på Old Trafford, men kampen skuffede ikke på ren underholdningsværdi.

Der var onsdag aften dømt Premier League-klassiker, da Manchester United hjemme på Old Trafford tog imod et godt spillende Arsenal-hold.

Arsenal mødte op til kampen i klart bedst form, men det var ikke til at se fra start af. United begyndte bedst og var konstant aggressive på boldholderen. Det var dog alligevel Arsenal, der tog føringen efter 26 minutter. Det skete på en lidt komisk måde, da David de Gea fumlede bolden ind over egen målstreg.

Føringen holdt dog ikke længe. Kun fire minutter senere fik United bragt balance i regnskabet, da Ander Herrera fulgte op på en returbold fra Bernd Leno og efterfølgende fandt Anthony Martial inde foran kassen. Herfra var franskmanden sikkerheden selv, og så var hjemmepublikummet igen vakt til live.

1-1-stillingen holdt hele vejen frem til det 68. minut, hvor det igen var gæsterne, der fik bragt sig foran. Og igen var det på en stor fejl af en United-spiller. Denne gang startede en fejlaflevering fra Marcos Rojo et farligt Arsenal-angreb, hvorunder bolden til sidst lidt heldigt endte med at trille i mål.

Scoringen kom som noget af en mavepuster for hjemmeholdet, men heller ikke denne gang var de rødklædte spillere interesserede i at smide håndklædet i ringen. Kun i nogle få sekunder fik gæsterne lov til at være i front, inden Jesse Lingard fulgte op på en løs bold foran Bernd Leno og prikkede en udligning i kassen.

I kampens afslutning forsøgte begge mandskaber at gå efter sejren. Arsenal kom tættest på, men blev ved et par afgørende lejligheder afvist af gode redninger fra David de Gea. Det hele sluttede derfor med en underholdende deler på Old Trafford.

Manchester United - Arsenal: 2-2 (1-1)
0-1: Shkodran Mustafi (26)
1-1: Anthony Martial (30)
1-2: Alexandre Lacazette (68)
2-2: Jesse Lingard (69)

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik